Boom Brothers

-eräs hienoimmista ja koukuttavimmista nettikolikkopeleistä.

boom brothers kolikkopeliNetEnt on kehittänyt kolikkopelin joka hipoo täydellisyyttä monella sektorilla: ulkoasu, pelattavuus, persoonallisuus ja palkitsevuus.

Aluksi voisi tuntua että kolmesta kääpiöstä on vaikea vääntää toimivaa ja viihdyttävää kolikkopeliä… Mutta jos laitetaan kolme täysin sekopäistä kääpiökaivosmiestä hommiin hakkujen ja räjähteiden kanssa niin siitä seuraa loistava kokonaisuus nimeltä Boom Brothers.

Heti alkajaisiksi täytyy sanoa että Boom Brothers on hieno, todella hieno, kolikkopeli. Tosin, voi olla että osa pelaajista joutuu säätämään pelin grafiikkaa astetta karummaksi  jotta animaatiot toistuvat sulavasti mutta jopa alhaisimmalla resoluutiolla BB on näyttävintä kolikkopeliviihdettä mitä on nähty.

Niin, peli siis kertoo kolmesta kääpiöstä jotka etsivät kultaa ja timantteja ynnä muuta maallista mammonaa hakuin ja räjähtein.

Boom Brothers -pelissä on viisi pystykiekkoa ja 20 voittolinjaa sekä 5 panostasoa.

Pelissä on lisäksi:

  • Ilmaiskierroksia jotka voittaa kolmella “free spin” -merkillä. Ilmaisten pyöräytysten aikana saat voittosi kolminkertaisina.
  • Wild -merkkejä jotka parantavat voittomahdollisuuksiasi
  • Radanrakennus jossa tavoitteena on saada vaakalinjalle rata jota pitkin hurjat kaivosmiehemme pääsevät käsiksi aarteeseen eli käytännössä siirryt bonuspeliin.
  • Bonuspelissä tehtäväsi on klikata vaunua josta paljastuu joko kultaa, timantteja tai rubiineja. Jokaisella klikkauksella yksi kaivosmiehistä siirtyy rataa pitkin oikealle ja voittosi määräytyy sen mukaan kuka ensin pääsee perille…

En ensi alkuun olisi uskonut että Boom Brothers hetkauttaa minua mihinkään suuntaan. Tämä johtuu siitä että itse yleensä pelaan pelejä joissa ei ole  animaatioita tai muuta ylimääräistä toimintaa. Mutta ensi kerran testattuani Boom Brothersia jäin koukkuun saman tien. Voisin jopa väittää että Boom Brothers on yksi tämän hetken parhaista nettikolikkopeleistä.

Suosittelen Boom Brothers -kolikkopeliä lämpimästi!

Klikkaa tästä pelataksesi boom brothersia…

 

Parhaat kolikkopelit – pääsivulle…

Muita linkkejä:

Piggy riches – sikahyvä kolikkopeli (kolikkopeli joka on pelastanut pelipäiväni monesti!)

Kolikkopelistrategia jolla parannat voittomahdollisuuksiasi

Parhaat nettikasinot esittelyssä

Netin kolme parasta kolikkopeliä esittelyssä

Ilmaista pelirahaa ilman talletusta 2011

Boom brothers – hienointa kolikkopeliviihdettä aikoihin