60 tuhannen euron voitto kolikkopeleissä!

Kolikkopelejä pelaamalla voi rikastua

…Ja tämän todistaa norjassa asuva nuori mies jota onnisti kolikkopelissä.

Hiljattain Norjalainen 25 vuotias mies voitti Suosikkipelistäni Mega Fortunesta 60 tuhannen euron arvoisen rahasumman. Tämä kaveri ei ole aiemmin voittanut mitään erikoisen suuria summia mutta nyt kun 60000 euroa on voitettu niin elämä hymyilee. Tämä tuore voittaja on aikeissa käyttää osan voittorahoistaan uuden auton ostoon ja hän aikoo myös matkustella voittorahoillan. ja eiköhän tuosta rahasummasta jää vielä vähän pelirahaakin…

Tämä norjalaismies, vaatimattomana kaverina, juhli voittoaan juomalla yhden oluen…(No, me suomalaisethan ei yhdellä oluella olisi pärjätty kuten on huomattu…)

Joka tapauksessa Onneksi olkoon tuoreelle Mega Fortune voittajalle!

Tämän takia kolikkopelit ovat suosittuja

Niin, tässä taas todiste siitä että me tavalliset ihmiset voidaan voittaa rahapeleistä suuria summia rahaa. Kolikkopelit kuten Mega Fortune ovat mainioita pelejä joista voi voittaa ruhtinaallisesti kahisevaa (tai kolisevaa kun ne siis ovat kolikkopelejä)

Alla näet tämän hetken Mega Fortune Voittopotit…niin ja voit siinä samalla kokeilla ilmaiseksi tuota kyseistä kolikkopeliä. (Tuo on siis oikea peli jota voit kokeilla, paina vaan nappia ja kokeile onnistaako…)

 

Klikkaa tästä ja siirry tästä pelaamaan mega fortunea oikeasti…Seuraava päävoiton voittaja voit olla sinä jos onnistaa…

Siis kuinka mega fortunessa voikaan voittaa?

Päävoitot mega fortunessa ovat progressiivisia. Tämähän tarkoittaa käytännössä sitä että rahasumma kasvaa niin kauan kunnes joku voittaa sen. Tämän johdosta Mega Jackpot voi kasvaa useisiin miljooniin euroihin. Major jackpot on kymmeniä tuhansia euroja ja pienin jackpot antaa satojen eurojen voittoja.

Päävoitot voitetaan saamalla kolme “bonus” merkkiä joista siirryt pelaamaan bonuspeliä jossa on onnenpyörä josta voit voittaa pienen, suuren tai mega -jackpotin.

Tämän lisäksi tietysti voit voitaa muillakin tavoilla. Mega Fortunessa on 5 pystykiekkoa ja voit valita yhteensä 25 voittolinjaa. Tämän lisäksi pelissä on scatter-merkkejä (kolmella scatterilla tienaat ilmaispyöräytyksiä ja isompia voittokeroimia) sekä Wild-merkkejä jotka toimivat niinkuin jokerit korttipeleissä (Käytännössä saat lisää voittomahdollisuuksia.)

Henkilökohtaisesti suosittelen kokeilemaan Mega Fortunea koska sen palautusprosentti on huikeat 96%. Tämähän tarkoittaa sitä että voittomahdollisuutesi ovat erittäin korkeat.

mega fortune Siirry tästä pelaamaan Mega Fortunea…

Hauskoja pelihetkiä ja suuria voittoja kolikkopelien parissa.

parhaatkolikkopelit,com – pääsivulle

* Your Email Address:

Email marketing by Interspire